Stopień trudności: łatwy
Pyszna domowa pasta do pieczywa, wrapów, sos sałatkowy oraz dip do warzyw- zastosowanie tej pasty zależy tylko od tego na co masz ochotę 🥰
Jestem przekonana, że będziecie zachwyceni tak jak ja.
Składniki:
- 140 g puree z pieczonej dyni
- 120 g twarogu
- 50 g cebuli
- 5 g masła
- sól, czosnek granulowany, pieprz, curry
Przygotowanie:
Cebulę podsmażam na maśle, aż mocno zmięknie i się zrumieni. Dynię, twaróg i cebulę doprawiam do smaku i blenduję na gładki krem.
Pastę możesz doprawić do smaku swoimi ulubionymi przyprawami, za każdym razem będzie smakować inaczej.
———
Czas przygotowania: 10 min
Całkowity czas: 10 min
Oceń wpis
Średnia ocena 0 / 5. Liczba głosów: 0
Brak głosów! Bądź pierwszy